Shipping

Rates are approximations. Exact rates will be provided at checkout.

Nature's Own

Instant Cup Porridge - Chicken

Regular price RM2.30 MYR
Unit price
per 

Stock
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Features:

  • Patented technology to produce the porridge flakes
  • Food-grade paper cup packaging
  • Low Fat
  • Zero Trans Fat
  • Zero Cholesterol
  • Easy to prepare

Ingredients: Instant Porridge, Mixed Vegetables, Seasoning Powder (HVP, Chicken Powder, Spices, MSG, Disodium 5, Salt and Sugar)

**This product contains soy, gluten, milk, sulfur dioxide and sulphites**

Store in cool dry place, away from strong light and odour.

18 months

Shipping

Rates are approximations. Exact rates will be provided at checkout.

Customer Reviews

Based on 73 reviews
100%
(73)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nur Aini Batrisyia

terbaik Saya tgh sakit gigi so mmg sgt2 perlukan bubur mcm ni....penghantaran pun cpt sgt..tq ya

F
Fatin Shaiba Johari

chicken porridge is the best. Packaging terbaik Barang sampai dalam keadaan baik Boleh beli lagi next time

N
Nurul Syuhada

Sedap sangat! Better dri jenama X. Repeat kali ke berapa dah ni. Srs berbaloi gila untuk student or someone yang rushing and at the same time nak sarapan atau nak sahur ke. Jimat masa and perut kenyang! Sedap pon sedap.

K
Kay sidek

Taste very nice. Daughter love it.. Bring to boarding school ..

E
Eza Zainal

Taste sedap.Dah lama cari kat kedai , mybe skrg x jual nasib baik ada shoppe dh lama makan bubur ni .. sedap sangatt