Nature's Own

Instant Cup Porridge - Chicken

Regular price RM2.30 MYR
Unit price
per 

Nature's Own

Instant Cup Porridge - Chicken

Regular price RM2.30 MYR
Unit price
per 
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Nature’s Own Instant Cup Porridge - Chicken
Bubur Cawan Segera Nature’s Own - Ayam
Nature’s Own 速食粥 (鸡肉粥)

Features:

  • Taste great in 3 minutes
  • Patented technology to produce the porridge flakes
  • Food grade paper cup packaging
  • Below 150 kcal per serving
  • Frozen dried vegetables


Ingredients: Instant Porridge, Mixed Vegetables, Seasoning Powder (HVP, Chicken Powder, Spices, MSG, Disodium 5, Salt and Sugar)

**This product contains soy, gluten, milk, sulfur dioxide and sulphites**

Storage Method: Store in cool dry place, away from strong light and odour.

Product shelf life: 18 months

Customer Reviews

Based on 62 reviews
100%
(62)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
d
dina jeong
SCRUMPTIOUS, SEDAP GILA U

MANTAP sumpah sedap! pernah dah rasa sebab kawan ada bawak banyak banyak balik rumah sewa, lepas rasa terus cari mana nak beli benda nii, nasib baik ada kat shopee hehe, nanti nak beli lagi u <33 plus cepat gila delivery dia, semalam shipout harini dah sampai

A
AYUNIE
GOOD

SUKA SANGAT SAYA MEMANG SUKA BUBUR NI MEMANG FAV SO SAYA BELI YG NI

N
Nadiah Athirah
Good

Good I really love it! Sedap sangat ! Will repeat again next time !

S
Syafiqah Hilal

Ok lah ngam mantap ha cun lah suka lepasni boleh lah nak repeat ok love sangat nok

N
Nurul Fariha
Sedap dan kenyang untuk alas perut

siap ada sudu dalam bekas tu Biasa beli bubur knor je, yang ni dia punya bubur tu bentuk bulat2 before masak. Taste not bad